Omaishoitajat uupuvat!

Yliopistot ja korkeakoulut tuottavat monenlaisia tutkimuksia. Kuinka moni omaishoitaja palaa loppuun ja päättää hoitosuhteen oman käden kautta? Onko aihe liian arka tutkittavaksi ja poliitikkojen omalletunnolle?

Vanhusten hoitaminen jää usein aviopuolison kontolle jotka itsekin alkavat olla yhtä huonossa kunnossa kuin hoidettavat. Usein molempia vaivaa muistisairaus, joka tulehduttaa välejä, tekee elämästä huonoa, ei enää elämisen arvoista.

Ruoka, jota kotisairaanhoito yrittää järjestellä, tulee pari kertaa viikossa jääkaapissa säilytettäväksi ja mikrossa lämmitettäväksi, jolloin viimeisetkin vitamiinit häviävät. Kun yli kahdeksankymppinen omaishoitaja joutuu kokin asemaan kun ei ole tarvinnut elämänsä aikana keittiössä askarrella, kun ensin äiti, sitten vaimo, tyttäret ja miniät ovat pitäneet siitä huolen. Elä nyt tässä arvokasta elämää, vanhuutta, jota vanhuspalvelulain piti helpottaa. Poliitikkojen soppatykeillä näkyy ehdokkaita muut asiat kiinnostavan ja jopa naurattavan!

Monella omaishoitajalla on parhaillaakin vitsit todella vähissä.

Julkisen ja yksityisen terveydenhuoillon välillä lääkäriä etsiessä menee rahat ja mielenterveys kun tietokoneetkaan eivät edes keskustele keskenään?

Kenelle tässä äänensä antaisi, vai jäisikö nukkumaan!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s