Sote soppa kiehuu ylitse ?

Annetaan koko sote-soppa Lääkäriiiton hoidettavaksi! Kun iso osa terveyspalveluista on jo siirtynyt ulkomaalaisten pääomasijoittajien omistamien yritysten käsiin niin annettakoon koko homma lääkäreiden hoidettavaksi. Näin verovaroilla koulutetut kansalaiset joutuivat vastaamaan koko hommasta eivätkä ulkomaalaiset pääomasijoittajat pääsisi kasvaviin pääomavirtoihin käsiksi.

Näin ollen luulisi että lääkäreitä riittäisi Suomen joka kolkkaan  ja Lääkäriliitto voisi antaa terveydenhoitohenkilökunan koulutuksen tarpeesta oikean kuvan. Kaikki kansalaiset pääsisivät ajoissa hoitoon ja poliitikot voisivat siirtyä riitelemään muista asioista-

Kelakin voisi siirtyä Lääkäriliiton valvontaan ja siellä olevia terveydenhoitoon tarkoitettuja varoja käytettäisiin tämän toiminnan rahoittamiseen. Tietojärjestelmät tulisivat vihdoin kuntoon ja julkisen ja yksityisen tiedon rajat poisuisivat.

Ehkä tämä tulevaisuuden tilanne sairaan ja vanhusten tilanne muuttuisi nykyistä huonommaksi.Tuskin kenellekään  myöskään nykyistä kalliimmaksi. Voitot menisivät lääkäreiden taskuun, eikä veroparatiidien kautta kasvottomien sijoittajien käsiin.

Lakataan kadehtimasta ja pannaan lääkärit vastaamaan sotesta!

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s