Miksi ei liitytä Natoon?

Siksi kun pelkäämme Venäjää! Sitä että kauppasuhteet vaarantuvat, Valion juustorekka juuttuu rajalle ja sitä että pitkälle itärajalle Venäjä tuo sotakoneitaan. Silloin vastakkain sojottavat  meidän yhtä sotakonetta vastaan kymmenen sotakonetta. Niiden takana kyykkisi yhtä meikäläistä vastassa kymmenen venäläistä. Silloin pohditaan vastaisko meidän nykyiset pullamössösotilaamme kymmentä naapurin piippalakkia kuten veteraanisukupolvemme sotilaat.

Miksi puhutaan vain optioista, EU:n turvatakuista, joiden Viron pressa Ilves naureskeli olevan oliiviöljyä.

Milla oikeudella minä mielipiteitä esitän? Vain sillä että elin lapsuuteni sotien aikana ja liityin Suomi-Neuvostoliitto-Seuraan oppi-isäni Urho Kiukkaan kehoituksesta ja siinä pelossa että Suomi miehitetään kuten muille Neuvostoliiton etupiirissä oleville kansoille kävi ja että meidätkin rahdattaisiin Siperiaan. Siitä palkkiona sain kantaa päämajakaupungissa piiloryssän mainetta ja kirjoituspöydän laatikossa on em. seuran hopeinen ansiomerkki.

Mutta samaa pilkkaa näkyvät saavan osakseen ne isänmaan ystävät jotka uskaltavat ilmaista olevansa Natoon liittymisen kannalla. Mitähän Paasikivi ja Kekkonen sanoisivat jos eläisivät? ”Vara on viisautta eikä vahingon enne”, suomalainen sananlasku.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s