Halla-ahomaisia asenteita?

Jos halla-ahomaisilla asenteilla ymmärretään maahanmuuttovastaisia asenteita niin olen niihin syyllistynyt vaikka luulin itseäni niin suvaitsevaiseksi. Ei näköjään tarvitse kovin syvältä tonkaista kun niihin törmää.

Tunsin poskiontelossa paineita ja kumartuessa kipua. Menin terveyskeskukseen, en päässyt omalääkärille, jolla sanottiin olevan viikkojen jono. Mutta Ismael-lääkäri oli vapaana ja sen enempää tutkimatta määräsi 7 vuorokauden antibioottikuurin. Kellertävän mädän valuminen ei kuitenkaan loppunut ja soitettuani terveyskeskukseen tarjottiin vastaaottoaikaa kahdelle nimen perusteellla vierasmaalaisiksi arvelemilleni lääkäreille.

Menin kuitenkin yksityiselle lääkäriasemalla jossa nenä, korva ja kurkkutautien erikoislääkäri sattui olemaan vapaana. Hän totesi jo ennen punkteeraamista että vaikuttaa että märkä on hammasperäinen, joka varmistui punkteeraamisen aikana. Mene heti hammaslääkärille, hän sanoi ja määräsi antiobioottikuurin.

Hammas oli tulehtunut ja tarvittiin hammaskirurgia ennenkuin  se saatiin pois. Onni oli että minulla oli hammaslääkärisuhde yksityiselle lääkäriasemalle jonne pääsin heti ja jossa oli myöskin hammaskirurgipalvelut saatavilla.

Halla-ahomaiset asenteet veivät minut yksityispuolen erikoislääkärin ja hammaskirurgin luokse. Se maksoi mutta poskiontelo on nyt tyhjä ja mätä hamms poissa. Kelakin osallistui kustannuksiin kirurgin osalta kolmanneksella ja erikoislääkärin osalta kymmennyksellä.

Huono kielitaito ja pitkä jono pelotti palaamasta terveyskeskukseen.

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s