Ollaanko sokeritauti vihdoin voittamassa?

Enderovirusta epäillään diabeteksen aiheuttajaksi! Voisivatko koirat olla enderoviruksen levittäjiä?

Herkin vaihe enderoviruksen tuhoille on alle 1,5 vuoden iässä kun lapsen immuunijärjestelmä ei ole vielä kehittynyt eikä pysty häätämään virusta tehokkaasti. (Mediauutiset: lähteenä Heikki Hyötyn ja Sami Oikarisen haastattelut).

Muutama viikko sitten kun Heikki Hyötyn tutkimusryhmän diabetestutkimusten tuloksia uutisoitiin niin eräs haastatelluista tutkijoista mainitsi että koirat voivat olla enderoviruksen kantajia. Jos näin on niin lemmikeiksi hankitut koirat joilla nuolettavat naamaansa muutkin kuin lapset jolloin enderoviruksella on mahdollisuus päätyä ihmisen suuhun.  Viimeisimmistä uutisista ovat koirat viruksen levittäjinä hävinneet, puuttuivatko kennelit  uutisointiin? Joka tapauksessa parhaillaankin hankitaan moneen lapsiperheeseen koiria lasten leikkitoveriksi.

”Enteroviruksen tärkein tartuntareitti on tähän saakka ollut ulosteista käsiin, käsistä toisiin ihmisiin ja edelleen suuhun”. Jos tieto koirista enderoviruksen levittäjinä pitää paikkaansa on terveysviranomaisten puututtava asiaan sillä diabetes on kallis ja varsin tuhoisa sairaus jota ei soisi yhdellekään ihmiselle.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s