Kuva suurmiehistä tarkentuu!

Kuva Suomen suurmiehistä Mannerheimistä, Kekkosesta ja Nykäsestä tarkentuu kun aikaa kuluu.Mannerheimiä on käsitelty silkkihansikkain, Kekkosta vähän kovakouraisemmin ja Matti Nykäsestä on vasta nyt alettu tehdä suurmiestä. Kaikilla kolmella on yhteinen heikkous, sama mikä vaivaa monia suomalaisia, nykyisin myös naisia, päihdeongelmat.

Mikkelissä on Marskin klubilla vitriinissä se piripinta ryyppylasi jonka on sanottu kuvaavan Mannerheimin tapaa käyttää alkoholia. Pöydässä olleet kenraalit, jotka läikyttivät piripintaa lasia rinnalle nostaessaan, joutuivat lähtemään pöydästä häntä koipien välissä. Lienee ollut harvoja päiviä jatkosodankin kriittisinä päivinä jolloin Mikkelissä majaansa pitänyt sodanjohto oli aivan selvin päin.

Kekkosen alkoholin käytöstä on jo tuoretta tietoa. Eritoten Kekkosen hyvän viinapään on sanottu pelastaneen Suomen niinä suomettumisen synkkinä vuosina. Naisseikkailuista media piti suunsa kiinni Kekkosen aikana.

Matti Nykänen on aivan viime päivinä nostettu suurmiesten joukkoon, verrattu jopa Mannerheimiin ja Kekkoseen. Jos vertailukohtana pidetään Nykäsen ansioita alkoholin käyttäjänä ja naistenmiehenä hän kyllä pärjää näille kahdelle suurmiehelle.

Suomi on alkoholisoitumassa kovaa vauhtia. Alkoholikuolleisuus tappaa ja viina on syynä avioeroihin ja perheväkivaltaan.

Maa on esikuvansa ja suurmiehensä ansainnut!

 

 

 

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s