Kesäiset vaihtoviikot

Vaihdetaan kannattamattomat sikalat turkiseläinten kasvattamoiksi kun pelko siitä että turkistarhaus lopetaan ei enää ole ajankohtainen.

Kalaverkot pitänee vaihtaa kylpypaljuihin sillä turveparonit ovat lianneet monet järvet jonka vuoksi verkot on pestävä kerran päivässä jos mielii että ne kalastavat. No, vaikka paljussa ei voi kalastaa niin on siinä hyvä haaleassa vedessä puljata.

Jos ja kun Timo Soinista tulee pääministeri vaihdetaan eurot takaisin markoiksi. Ja etelä-Euroopan turistirannoilla kärvistelevät ilotytöt ja gigolot voivat odotella jatkossakin näitä pohjoisen lottovoittajia pelastajikseen.

Sitten vaihdetaan kotoinen riivinrauta thaityttöön joka ainakin alkuun on nöyrä ja ahkera. Vanha muistaa kuitenkin vanhaa sanontaa: ei eukko vaihtamalla parane!

Aikanaan vaihdetaan bensa-autot sähköautoihin ja S-ryhmän seuraava valloitus on kun ABS- asemien valikoimaan liitetään sähköauton tankkausmahdollisuus. Teboil on jo venäläisen Lukoilin omistana yhtiö joten siperialaista kaasua valuu putkista suomipojan tankkiin.

Järvikala on jo aikoja sitten vaihdettu Chilen rannikolla kasseissa kasvatettuihin norjanlohiin. Halpaa ja niistä ei mene ruotoja  kurkkuun.

Vaihdetaan vielä järki yleiseen käyttöön, järkimiesten on ruvettava  ehdokkaaksi. Perus-Pena voi rekisteröidä suhteensa vaikka hauvansa kanssa eikä Suomen tulevaisuutta saa isollakaan rahalla arvuutella mitkään himaset ja castelssit. Anoppikin sen tietää että on Suomi köyhä ja siksi jää.

Ja vihoviimein vaihdetaan tämä elämä tuonpuoleiseen. Taivaan porttivahti Pietarihan oli kalamiehiä, miten hän mahtaa suhtautua meihin kasvatetun kalan syöjiin. Vaikka useimmat meistä miehistä taitaa joutua sinne grillipuolelle, epäilen?

 

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s