Sukukalleuksia tervaamaan!

Tasa-arvovaltuutettu joutunee ottamaan kantaa miesten sukukalleuksien eli munien tervaamiseen. Koska tämä etu tai haitta koskee vain miehiä, luulen niin. MOT-ohjelma näytti vapaamuurareiden sitouttamisohjelmaan kuuluvan tervaamisen. Monenlaisia sitouttamisohjelmia on tässä viime aikoina nähty, useimmin lisäpalkalla sitoutetaan avainhenkilöitä pysymään työpaikassaan. En ole kuullut että uhattaisiin pois aikovia muniin puuttumisella.  Luulen että vapaamuurariveljet pysyvät paremmin kloosin ohjesäännöissä jos munat ovat tervassa?

Aikaisemmassa elämässä olen törmännyt tapaan muutaman kerran. Eräässä internaatissa oli vanha perinne: viimeisestä tentistä lähdettiin kävelemään pois kun oli nimi pantu tenttipaperiin. Meidän kurssista jäi eräs, kurssin priimukseksi myöhemmin todettu, istumaan ja kirjoittamaan tentin ainoana koko kurssista. Seuraus oli että hänen munansa tervattiin seuraavana yönä. Hän oli rikkonut ikivanhaa perinnettä.

Kotikylälläni tervattiin muutaman vastarannan suhasmiehen munat jotka olivat rohjenneet soutaa meidän kylän tyttöjen aittaan. Usein myös airot ja tuhdot sotkettiin sillä itsellään.

Jonkin sortin häpäisemisesta tässä riitissä lienee kysymys. Miksi rapparien munat tervattiin jäänee ainakin minulle hämärän peittoon? Mutta haitanneeko tuo mittään!

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s