Sain vahingon sielulleni!

Jäämällä siihen perhehelvettiin tuhoutuisin pikku hiljaa. Koulut jäisivät käymättä, nukkuminen vähiin ja puutteellinen ravinto pilaisi terveyteni. Ja saisin jatkuvasta riitelystä elinikäisen vahingon sielulleni.

Lastenkoti tai sijaiskoti kasvattaisi minusta yhteiskuntakelpoisen kansalaisen.En jäisi syrjäytyneeksi luuseriksi. Viina varasti vanhemmiltani sielun. Lähtemällä pois siitä kodista sieluani ei keritty varastaa, ainoastaan vammauttaa. Minusta voi kasvaa vielä kelpo kansalainen. Sijaisvanhempani ovat rehellisiä, työteliäitä ihmisiä, ja raittiita. Ovat minulle hyvänä esimerkkinä. Esimerkki on paras kasvattaja, ei löysät neuvot ja puheet.

Onko lastenkoti huono vaihtoehto rikkinäiselle kodille. Lastenkodissa on ammattikoulutettuja hoitajia niiden lasten kasvattajina joiden kodeissa isät ja äidit ovat kyvyttömiä hoitamaan tehtäväänsä jonka yhteiskunta on heille asettanut. Toiset lapset tekevät lastenkotien sisällä toimivia vertaistukiryhmiä. Mutta hyvin koulutettuja hoitajia pitää olla riittävästi, pitäisi olla aikuisen olkapää mihin nojata ahdistuksen hetkellä.

Tämä psykolisoitunut ja medikalisoitunut yhteiskunta on sairas. Ihmiset ovat joko humalassa ja krapulassa. Isät, äidit, ukit ja mummit, yläasteella olevat liittyvät joukkoon, ja nuoret jatkavat. Metelöivä ja huutava kansa möykkää karaokebaareissa aamusta iltaan. Lapset odottavat kotona ja pelkäävät.

Rakensin vale-elämän jotta jaksaisin päivästä toiseen. Sitten tuli uusi elämä ja se päivä kun löysin itseni. Ja sielu sai palata terveeseen ruumiiseen.

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s