Herrahissijonossa tulee kylmä

Poliittinen älämölö kuntaremontista kylmää kunnallis-ja pitäjäneuvosjonossa olevia kunnallispamppuja. Jos kunta menee alta niin haaveet neuvostittelistä voidaan haudata. Nyt on viimeinen aika, jos ei muuhun pysty niin haukkua pitää.  Ehkä haukkujaa ei haudata Itämereen.

Sama pelko jäytänee kenraalihissin ovella odottelevia everstejä. Viime vuosina on kenraalikuntaa kasvatettu 34:ään. Presidentti nimittävänä henkilönä on uskonut esittelevää kenraalia. Prikaatikenraalit ovat taistelun etulinjassa, eikä kaveria jätetä.

Virkamiesten karttaharjoitus paljasti poliittisen korruption eli poliittisten virkanimitysten laajuuden joka näyttää ulottuvan hallinnon kaikille tasoille. Pätevä häviää liian usein sopivalle. Suotta kreikkaa moititaan tästä samasta ongelmasta. Eihän me vaan ne etelän poliitikot!

Uudistusten tulppa on pullon yläpäässä. Vaan missä on ne miehet ja naiset jotka nämä tulpat saisivat avatuksi. Tarvitaan kunnallisvaalit ja uusi jytky, sen nimi voisi olla hatka. Me veronmaksajat alamme hermostua, vaikka ei meistä ole muuhun kuin mihin entinen poika pystyi, p—-nnetaan heinäkasaan.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s