Poliittiset lihakirveet piiloon.

Euroopan keskuspankki EKP ja Maailmanpankki IMF ovat sitä varten että kansalliset keskuspankit ja näiden maiden omat pankit voisivat hoitaa tehtäväänsä eli turvata kaikissa oloissa kansallista rahahuoltoa.

Näinollen kunkin maan sisäpoliittiset kisailut eivät saisi häiritä EKP:n ja IMF:n toimia. Urpilaiset, Soinit ja muut poliitikot eivät saisi häiritä kriisin selvittämisessä tarvittavia toimia.Nyt pitäisi pitää pää kiinni varsinkin meikäläisten jotka emme ymmärrä näitä maailmanlaajuisia ympyröitä.Persujen välikysymyskeskustelu tulee olemaan sen luokan poliittinen teatteri ettei paremasta apua. Panoksena tässä pelissä ei ole sen enempää eikä vähempää kuin lastemme ja lastenlapsiemme tulevaisuus. Paluu ryysyrantaan olisi huonoin vaihtoehto eli jättäytyminen ulos EU:n päätöksenteon ytimistä.

Sen kuitenkin ymmärrän että kriisien takana on maailmalaajuinen älytön ahneus. Britannian lähtemisen syynä tästä syntyneeesta uudesta talouspoliittisesta liitosta on epäilemättä Lontoon finanssipelurit joille sekava tilanne antaa lupaavia tulojenkeruusarkoja. Ei Britannia eroa eurosta sillä silloin kruunupäitten ja  lordien omistamien tuhansien hehtaarien kartanot jäisivät ilman EU:n avokätisiä maataloustukia.

”Jo minä uhhoon yhyin” sanoi Olli Ahonen aikoinaan Kiuruvedellä kun oli erehtynyt matkimaan vihkipappia, joka oli neuvonut monta kertaa että ”sano minun persästä”.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s