Viini ja likööripullot kilisevät Valamossa.

Maailmassa vain rahat lasketaan, näkyy pätevän luostarinkin elämässä.Valamonkin on etsittävä entistä pontevammin bisneksiä ja ainakin kehitettävä entistä perusbisnestä , viinien ja liköörien valmistusta. Ainakin Valamon markkinointia on lisättävä. Jumalankuvat eivät ole kertakäyttötavaraa, useimmalle riittää yksi ikoni tuvan nurkassa. Hengelllinen kirjallisuus nostaa syyllisyyden pintaan jota sitten on kohennettava kaiken maailman menoilla.

Jos saisi ehdottaa niin juomavalikoimaa voisi rikastuttaa terävillä viinoilla. Sergei-merkkinen tiukka aperitiivi  tai peräti akvaviitti voisi rikastuttaa joulun ja paaston jälkeistä elämää. Marskin ryyppy voisi  toimia esikuvana ja Leo-ryyppy, jossa olisi em. akvaviitti olisi pohjana, ei panisi kättä vapisemaan eikä läikyttäisi kelpo ainetta.

Talouspäällikkö on nostettu Valamon johtajaksi. Ei olisi pahitteeksi jos hänelle hankittaisiin vaikka taloustirehtöörin arvonimi joka kalskahtaisi vähän arkkimandriittaan päin. Sergei voisi jatkaa luostarin hengellisenä johtajana ja voidella öljyllä muitakin,  ei oikeassa uskossa olevia, vieraita kuten minutkin aikoinaan.

 

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s