Olemme kävelemässä hyllyvälle suolle!

En tätä kirjoittelisi jos olisin yksin maailmassa, enkä jos olisin kahdestaan entisen morsiameni kanssa kävelemässä kuoleman ja kahdeksankymmenen välistä taivalta, mutta kun nuoriakin suomalaisia, omiakin, lapsia ja lastenlapsia, ollaan kävelyttämässä hyllyvälle suolle.

Nyt en tarkoita turvetta, en turveparoneita, jotka likaavat järvemme, vaan näitä nykyisiä politiikkoja, joilla pyyhitään maamme ja maailman kokouspöytiä. Jutan pikkupöksyt ja Jyrkin kalsarit ovat kuivumassa mummon mökin keittiön puolikarteenissa. Siinä on tilaa muidenkin sateenkaarihallituksen ministerien pöksyille.

Persujen pelossa poukkoilevat Kreikan lainojen myöntäjät, ay-pomot marssivat persujen pelossa ja panevat Suomen seisomaan. Pressaehdokkaat soutavat ja huopaavat Väyrysen ja Soinin vanavedessä.

Nyt pannaan osingot ja optiot uusjakoon. Ei ole kohta mistä panna. Vapaus, veljeys ja tasa-arvo toteutuvat. Ruskea suovesi alkaa nousta saappaan varrest a sisään. Suomi muuttuu jälleen Euroopan Rautavaaraksi, jonka suuri poika Perus-Pena (Pentti Oinonen) voi kailottaa: Minä sen tein!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s