Olut syypää moneen epäonnistumiseen

Ei panimoliittoa varmaan naurata kun se hesarin etusivun ilmoituksella kehoitti juhlimaan oluen päivää, kun samana päivänä vietetään kansallista epäonnistumisen päivää, peräti koko viikkoa. Olut on viinan renki, usein alamäki ja siitä seuraavat epäonnistumiset alkavat saunaoluesta, sitten krapulan korjaamisesta, mihin kuivana napsavaan suuhun olut on paras kaveri. Jotkut lopettavat läträämisen ennen kuin  ovat lorottaneet aivonsa pihalle. Onnea heille! Kippis niille jotka jatkavat.

Panimoliitto tarjoaa varmaan tänä päivänä helpotusta niille jotka tottumuksesta tai jopa riippuvuudesta ovat aloittaneet tämänkin päivän eli eivät vetäneet lippua salkoon vaan päänsä täyteen.

Itke vasta sitten kun kaikki on mennyt. Ellet sitä ennen ole sisäistänyt vanhaa hokemaa: viina on viisasten juoma. Johon Eino Leino vastaa : Olut juoma, paska juoma, nostaa halun, kaataa kalun.

13. päivänä, tänään, on oluen päivä, on älyn päivä, on epäonnistumisen päivä, kokonainen viikko. Itse kukin voi hiljaisessa mielessään sanoa kuten Aleksis Kivi viimeisillä voimillaan: Minä elän!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s