Jytkyn isäntä ja ja hänen renkinsa Matti

Ensimmäinen tehtävä Matilla oli viedä persut vaalivoittoon ja tehdä isäntä Timosta mahtisonni, vaalikarjan kruunaamaton kunkku. Se onnistui yli odotusten.

Toinen tehtävä oli tuhota keskustan vaalimenestys. Niin putosi kepu kuin eno veneestä.Demarit nousivat valtapuolueeksi ja hallitusvaltaan.

Salajuoni jatkuu! Nyt on renki Matin tehtävä hajottaa persut. Ja sen Matti osaa ja niin persut jo keräilevät kamppeitaan vaikka peli on vasta alussa. Hän on saanut palkkiot persujen jytkystä. Toisen palkinnon hän saa demareilta kun nosti heidät hallitusvaltaan.Kolmas palkinto odottaa persuilta potkut perseeseen saaneilta vanhoilta puolueilta.

Se bonus odottaa seuraavien vaalien jälkeen kun persut ovat kutistuneet siksi miksi ovat ja kepu on saanut valtansa takaisin.Renki Matti palaa kotiinsa demareihin ja istuu kiikkustuolissa ja kertoo lastenlapsilleen huikaisevista salaliittoteorioista joita on alettu kertoilla kesäkuun 28 päivästä lukien eri medioissa.

Matin tekemä temppuhan oli yksinkertainen. Se syntyi vihasta ja kateudesta. Alkunsa se sai työsyrjinnästä. Helppo oli kerätä syrjään jätetyt ihmiset.Vanhojen puolueiden härskistä vallanhimosta. Poliittisista virkanimityksistä. Monipolvisesta korruptiosta.

Jytkyn isäntä kävelee vielä kotvan toreilla renkinsä Matin kanssa käsikaulaa!

 

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Jytkyn isäntä ja ja hänen renkinsa Matti

  1. martti taskinen sanoo:

    Hyvä Jouko , jytkymatti-hyvä juttu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s