Mustien autojen lumo

Nyt kun keskustan ja vihreitten ministerit ja puhemiehet istuvat viimeisiä päiviä mustien autojen takapenkillä on syytä kerrata mitä se on mahdollisesti tarkoittanut istujille ja niitä mahdollisuuksia kärkkyville?

Poliittiset virkanimitykset ovat olleet maan tapa. Virkanimityksissä on kylmästi sivuutettu pätevimmät hakijat jos ja kun puolueen herrahississä on ollut sopivia. Viime vuosina poliittiset avustaja-armeijat ovat miehittäneet kansanedustajien avustajien paikat, sitten on hierarkiassa ylempänä ministerien  moninaiset erityisavustajat ja edelleen korkeimmalla ovat valtiosihteerit, nämä poliittiset vallankäyttäjät, joita varaministereiksi oltiin jo nimittämässä. Niistä tehtävistä on monelle auennut tie hyväpalkkaisiin virkoihin.

Mitä keskustan ja vihreitten pitäisi tehdä jotta seuraavalla vaalikaudella himoitulle mustan auton takapenkille jälleen päästäisiin.

Terveydenhuolto on saatava kuntoon. Ilman lääkäreiden lisäkoulutusta ei homma onnistu. Onhan siellä oppositiossa mm.Soininvaara ja Rehula, tietoa ei pitäisi puuttua.

Lääkejakelun monopoli on voitava murtaa.

Lääkäriliiton ja apteekkariliiton edunvalvonta on kansalaisten oikeusturvan kannalta lähes rikollista!

Lääkäri kirjoitti Hesarin mielipidepalstalla 28.04. nimimerkin suojasta että halvinta on tappaa potilas.

Oppositioon siirryttyään siirryttyään keskustan ja vihreitten on käytävä taisteluun todellisten huono-osaisten puolesta. Ne vanhat ja sairaat suomalaiset jotka ovat joutumassa kasvottomien pääomasijoittajien kynsiin joiden periaatteena on kuitenkin ”parempi lypsää kuin tappaa”. Sairaan ihmisen pompottaminen nykyisissä systeemeissä on jo johtanut tilanteisiin joissa kuolema on parempi vaihtoehto. Itsemurhaluvut kertovat omaa kieltään!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Mustien autojen lumo

  1. martti taskinen sanoo:

    Moron Jouko
    -hyvä kirjoitus, taetaa lääkärit jo ohittaa tuomarit ahneuvessa
    marrtti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s