Vaalipäivä,isovanhempien päivä!

Tämä blogi on tarkoitettu isovanhemmille joilla on kasvava huoli siitä maailmasta johon lastenlapset ovat kasvamassa ja jossa joutuvat elämään.

Aion etsiä sellaisen puolueen ja ehdokkaan joka aidosti on huolissaan samoista asioista kuin minä ja joka aidosti näyttää haluavan ajaa niitä asioita jos ja kun pääsee eduskuntaan. Nyt on kuitenkin tarkkaan punnittava mitkä ehdokkaan puheet ja minkä puolueen käyttäytyminen täyttävät nämä toiveeni. Populistiset löpinät on voitava panna roskakoriin.

Ensimmäiseksi nousee ehdokkaan kanta ympäristöön. Millaisessa ympäristössä lastenlapset joutuvat elämään? Ydinvoimalobbarit ja turveparonit on pantava tylysti sivuun.

Toiseksi nousee ehdokkaan kanta Suomen velkaantumiseen.  En halua että me pitämällä kasvua ainoana tavoitteenamme jätämme lastenlapsillemme sellaisen velkataakan joka tekee heidän elämänsä monessa mielessä tosi hankalaksi.

Millainen ehdokkaan suhde on koulutukseen. Suomen kielen lisäksi on hyväksyttävä muiden kielten opiskelun valinnanvapaus.

Lastenlapseni ovat luvanneet auttaa minua ehdokkaan löytämisessä. Odotan ehdokkaan nimeä ennen vaalipäivää, eli isovanhempien päivää. Kiitos!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Vaalipäivä,isovanhempien päivä!

  1. Johannes Koponen sanoo:

    Samoja kysymyksiä pohtii itse kukin. Tulee mielenkiintoiset vaalit.

    Ohessa mielenkiintoinen verkostoanalyysi ehdokkaiden mielipiteisiin: http://verkostoanatomia.wordpress.com/2011/04/06/eduskuntavaalit-ehdokkaiden-mielipiteet-kartalla/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s