”Älä unta näe”

Tämä juttu on julkaistu Länsi-Savo-lehdessä 9.3.2011

Älä unta näe, sanoi huomattava Ay-pomo viime vaalien alla Kannelmäen Prisman parkkipaikalla maalaismarkkinoilla jossa kaikki puolueet olivat paikalla. Saimme kovan väännön jälkeen kolmikannassa tämän taitetun indeksin sovituksi ja paperille pantua ja jota ei todellakaan ole tarkoitus purkaa, jatkoi tämä edelleenkin virassa oleva ay-pomo joka kertoi olleensa mukana sorvaamassa tätä paperia jossa kolmikannan hallituksen, palkansaajien ja työnantajien yhteinen tahto sinetöitiin, hakattiin kiveen kuten Jormanaisen Pentti sen ilmaisi (LS 4.3.).

Sen jälkeen vuosikausien ajan mielipidepalstat ja jotkut poliitikotkin ovat asiaan palanneet  ja luvanneet palauttaa oikeudenmukaisemman indeksilaskelman, välillä on todettu että puoliväli-indeksikin olisi  nykyistä taitettua indeksiä parempi.

Tämä taitettu indeksi on vakuutusyhtiöille edullinen. Ei ihme että vakuutusyhtiöitten johtoon ja hallituksiin on ollut tunkua. Muhkeat paikka, bonus ja eläke-edut ovat vasta viime aikoina tulleet julkisuuteen ja se että myöskin ay-pomot ovat päässeet kolmikannan muhkeille palkkiokupeille.

”Rikkaan (vakuutusyhtiöt) varakkuus väsyttää köyhän (eläkeläisen) leukaperät, neuvoi jo aikoinaan V.A.Koskenniemi ”matkasauvassaan”.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s